четвер, 19 липня 2007 15:31

В автокатастрофі туристичного автобуса біля Алушти винен водій

Попередньою причиною аварії, що стался на трасі Харків-Сімферополь-Ялта увечері в середу, є поганий технічний стан автобуса, і порушення водієм правил дорожнього руху.

Автобус Karoza, за даними ДАІ вироблений в 2002 році, проте, після обстеження виявили ідентифікаційний номер, який свідчить, що двигун автобуса вироблений в 1990 році. Крім того, в моторному відділенні знайшли номер, який вказує, що кузов автобуса з  1992 року.

Автобус належить одному з фермерських господарств Черкаської області, тимчасовий талон оформлений на приватного підприємця з Чернігова.

В середу вечером поблизу с. Ізобільне, недалеко від Алушти, на автодорозі Симферополь-Алушта-Ялта трапилася аварія, в результаті якої автобус, в якому знаходилися 54 людини (52 пасажири і 2 водії), перекинувся через відмову гальмівної системи.

В результаті аварії 6 осіб загинули на місці, ще 46 постраждали, зокрема 12 дітей (від 10 до 16 років). 26 людей, зокрема 11 дітей, госпталізовані.21 людина, зокрема 2 дітей, знаходяться у важкому стані.

Іншим 20 постраждалим була вчасно надана перша меддопомога безпосередньо на місці аварії, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «В автокатастрофі туристичного автобуса біля Алушти винен водій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі