неділя, 24 червня 2007 16:08

В аварії туристичного автобуса у Франції поранено 24 людини

Дві люди загинули, 24 отримали поранення і травми в результаті автокатастрофи, яка відбулася в неділю вранці в Бретані, на північному заході Франції, повідомляє радіостанція "Франс-інфо". Катастрофа відбулася удосвіта приблизно в 60 кілометрах на північ від міста Рен на шосе N-176.

Згідно з попередньою версією, водій автомобіля BMW задрімав за кермом, через що машина вилетіла на смугу стрічного руху і на повній швидкості врізалася в автобус, що перевозив французьких туристів.

В результаті лобового зіткнення водій і пасажир легковика загинули на місці. З 47 чоловік, що знаходилися в автобусі, 24 отримали поранення, деякі з них, зокрема один з водіїв автобуса, знаходяться у важкому стані, але їх життя, за оцінкою медиків, нічого не загрожує. Всі потерпілі госпіталізовані, решті пасажирів, які звільнилися шоком, надана необхідна психологічна допомога, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «В аварії туристичного автобуса у Франції поранено 24 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі