понеділок, 27 грудня 2010 16:34

В аварії гелікоптера під Дніпропетровськом загинули відомі моделі

В аварії гелікоптера під Дніпропетровськом загинули відомі моделі

Стали відомі імена пілота і пасажирок гелікоптера SA-341-Gazelle (бортовий № UR-MANN), що розбився вчора вранці. В аварії загинули відомі одеські дівчата-моделі і колишній військовий пілот.

Як повідомили Сегодня в ГУ МВС України в Дніпропетровській області, керував літальним апаратом колишній військовий пілот Вадим Власенко, якого характеризують як дуже досвідченого пілота. Разом з ним летіли 19-річна Катерина Ветчинкіна, 19-річна Яна Бондаренко і 22-річна Злата Машірова.

Всі вони, - відомі одеські моделі. Зокрема, Ветчинкіна була четвертою віце-міс України Всесвіт-2009 і другою віце-Miss Teen Ukraine 2008, вела розважальні програми на одеському телеканалі "ОК".

"Я знав Катю, ми разом проводили кілька заходів в Одесі, вона купувала у мене сукні. Вона була розумна, освічена дівчинка, не по своїм рокам розвинена. Для мене це був шок, коли я дізнався про трагедію", - розповів відомий дизайнер одягу Андре Тан.

"Катя була одна з небагатьох, у якої була нехарактерна для дівчат її професії інтелігентність і скромність. Це була дуже чарівна людина. Їй були на властиві якісь підступи, ніколи на конкурсах не вступала в конфлікти, вона завжди трималася осторонь від якихось закулісних чвар. Я просто не вірю в її загибель ", - розповіла подруга Каті Алла Стогній.

Нагадаємо, трагедія сталася о 10:15 у неділю біля села Бутовичівка Солонянського району.

Гвинтокрил SА-341-Gazelle здійснював приватний рейс з якоїсь елітної турбази в Дніпропетровській області через Миколаїв до Одеси. Серед версій розглядаються помилка пілота чи несправність техніки. Дніпропетровська транспортна прокуратура порушила кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «В аварії гелікоптера під Дніпропетровськом загинули відомі моделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі