вівторок, 11 грудня 2007 09:58

В Аргентині вперше в історії країни президентом буде жінка (ФОТО)

В Аргентині приведена до присяги нова Президент Крістіна Фернандес де Кіршнер, передає ПРАЙМ-ТАСС.

До обрання на цю посаду Кіршнер була сенатором і першою леді держави. Вона отримала жезл і перев`яз як символи президентської влади з рук свого чоловіка, глави держави Нестора Кіршнера, котрий залишає цю посаду. Таким чином, наступні 4 роки вперше в історії південноамериканської республіки країну очолюватиме представниця прекрасної статі, обрана шляхом всенародного голосування.

У своєму першому зверненні до народу як Президент Крістіна Фернандес де Кіршнер пообіцяла "представляти інтереси всіх аргентинців". Вона підкреслила важливість продовжувати курс, розпочатий її чоловіком чотири з половиною роки тому, відзначивши його великі заслуги з виведення Аргентини з тяжкої соціально-економічної кризи в її історії. Одними зі своїх головних завдань вона вважає поліпшення якості життя громадян і забезпечення рівності всіх перед законом, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В Аргентині вперше в історії країни президентом буде жінка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі