пʼятниця, 16 травня 2008 09:30

В Аргентині на кондитерській фабриці знайшли 250 кілограмів кокаїну

Більше 250 кілограмів кокаїну було вилучено в четвер на кондитерській фабриці в Аргентині, недалеко від Буенос-Айреса, повідомляє іспанське інформаційне агентство EFE з посиланням на прес-службу місцевої поліції. Наголошується, що пакети з наркотиком були заховані в бочках з фруктовою сумішшю айви і персика. В ході операції було затримано семеро осіб.

За словами поліцейських, злочинці збиралися переправити кокаїн до Іспанії та Португалії. Два тижні тому поліція затримала трьох наркодилерів, у яких була вилучена крупна партія кокаїну у розмірі 470 кілограмів. Наркотик також призначався для переправлення до Іспанії.

Наркобарони Перу та Болівії, звідки в основному і надходить кокаїн, використовують Аргентину як транзитний пункт для постачань наркотику до Європи. На думку аргентинських правоохоронних органів, обіг кокаїну в Аргентині збільшився в два рази внаслідок збільшеного рівня виробництва коки в Болівії і Перу, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В Аргентині на кондитерській фабриці знайшли 250 кілограмів кокаїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі