середа, 25 червня 2008 18:17

В Америці відкрився інтерактивний ресторан

Ресторан для "одинаків" відкрився нещодавно в Лос-Анджелесі. Його головна особливість в тому, що це "інтерактивний" ресторан, де всі спілкуються через комп"ютер. Заклад називається uwink і розташували його в торговому центрі Hollywood & Highland, пише ФАКТNEWS з посиланням на The Times.

У ресторані немає офіціантів, лише індивідуальні сенсорні екрани – по одному на кожного учасника обіду. Отже замовлення страв мало чим відрізняється від замовлення товарів на Amazon, хіба що на доставку йдуть хвилини, а не дні.

Відвідувачів же більше за все приваблюють розваги, запропоновані на сенсорних екранах. Можна грати в комп"ютерні ігри зі своїми сусідами по столу. Можна дивитися фільми. Можна читати журнали, можна грати в "пінг-понг", малювати електронні зображення і замовляти мартіні.

Іншими словами, ви можете повністю задіювати всі свої відчуття, не відчуваючи при цьому необхідності дивитися на ваших сусідів по столу і вже тим більше вступати в надокучливіі бесіди з ними.

Західні журналісти пишуть, що uwink - це логічне продовження тенденції, типової для покоління "соціальних мереж": Facebook і Vkontakte - яке перетворило сніданки, обіди і вечері на зайвий привід для участі в безглуздій інтерактивній метушні.

Це викликає неспокій, оскільки у разі тривалого відключення електроенергії ми можемо просто розучитися приймати їжу.

Нагадаємо, поки Америка насолоджується "інтерактивним способом пообідати"(його створив Нолан Бушнелл, засновник компанії Atari, що стояла у витоків сучасних відеоігор) сучасна європейська кухня активно почала вводити до складу страв квіти, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «В Америці відкрився інтерактивний ресторан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі