пʼятниця, 04 квітня 2008 09:33

В Америці Руслані довелось заговорити звіриною мовою (ФОТО)

Завоювання Америки - річ не проста і вимагає жертв. На них і пішла вітчизняна "дикунка" Руслана, переїхавши на заморський материк.

В Америці співачці ведеться не надто легко - бракує українського сала, а розмовляти з деким доводиться просто таки звіриною мовою.

Після того, як Лижичко підписала контракт із американськими продюсерськими компаніями Ego Works та Recording-Worner, вона облаштувалася у Штатах. Там, Руслана винайняла трикімнатні апартаменти у Майамі Біч.

При цьому на тій же чужині з"ясувалося кілька нюансів. Виявляється, єдина страва, яку смачно вміє приготувати українська зірка - це омлет.

"Насправді, омлети в мене рідко - тільки тоді, коли я готую сама... Просто, це єдине, що в мене виходить швидко й смачно", - пояснює співачка.

А взагалі-то, за зізнанням Руслани, вона замовляє сніданки й обіди в ресторані - з доставкою.

"Але їжа там далека від українських ідеалів. Після неї хочеться ум"яти шматок гарного сала", - сміється Лижичко. Каже, нерідне там усе, смак інший.

Окрім того, іноді Руслана поснідати просто забуває. А її американські друзі жартують, що розгадали секрет її стрункої фігури - весь фокус у забудькуватості.

Ще один цікавий момент стосовно перебування співачки в Америці пов"язаний із її хатньою прибиральницею.

Дівчина, яка прибирає квартиру Руслани, звідкись із Південної Америки і розмовляє виключно португальською.

Лижичко ж, не бажаючи залишити молоду дівчину без роботи, намагається знайти з нею спільну мову. Врешті все виливається у мову жестів і якихось диких звуків, схожих на крики тропічних птахів. За словами очевидців - справжнє шоу.

"Це не найстрашніше. Таке спілкування навіть веселить", - коментує Руслана. А найважчим для співачки все ж залишається часовий момент. Важко Руслані перемикатися на годинниковий пояс Західної півкулі, повідомляє Tablo ID.

Зараз ви читаєте новину «В Америці Руслані довелось заговорити звіриною мовою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі