пʼятниця, 18 травня 2007 09:47

В актора Олександра Абдулова був серцевий напад

Російський актор Олександр Абдулов потрапив до лікарні з серцевим захворюванням.

Актор вже не раз звертав увагу на болі в області грудини, але не надавав їм особливого значення. Як пише газета "Твій день", 53-річний актор ще ввечері в четвер відчув себе погано. У ніч на п"ятницю у нього трапився сильний напад. Його рідні негайно викликали лікарів з кардіологічного центру, й о третій годині ночі його на "швидкій" доставили в кардіологічне відділення клініки і відразу повели на кардіограму.

Кардіограма показала, що в Абдулова напад аритмії. "Треба було виключити можливість інфаркту", - пояснив доктор. Медики призначили акторові антибольову терапію. Ретельніше обстеження показало, що напад викликаний нервовою перевтомою.

Спеціально для Абдулова у відділенні приготували комфортабельну палату люкс, в якій він провів кілька годин. Артистові поставили крапельницю, і до ранку його самопочуття помітно покращало. Відчувши, що важкий напад позаду, Абдулов оголосив медикам, що хоче полишити клініку, оскільки вдома і на роботі його чекають невідкладні справи.

Перед випискою фахівці ще раз оглянули знаменитого пацієнта і порекомендували продовжити лікування вдома. Абдулов подякував лікарям, викликав таксі та виїхав додому, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «В актора Олександра Абдулова був серцевий напад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі