субота, 08 листопада 2014 13:42

В "Айдарі" заявили, що після звинувачень батальйону в держперевороті прокурор Києва не зможе спокійно ходити містом

В "Айдарі" заявили, що після звинувачень батальйону в держперевороті прокурор Києва не зможе спокійно ходити містом

Після звинувачень батальйону "Айдар"в державному перевороті прокурор Києва не зможе спокійно ходити по місту. Про це йдеться в заяві батальйону.

"Державний переворот - це коли прокурор Києва, який відповідно до закону про очищення влади повинен бути звільнений з забороною повернення на держслужбу протягом 10 років, продовжує займати посаду. Державний переворот - це коли київські прокурори їдуть в зону АТО на кілька днів, щоб отримати статус учасників бойових дій і "відкосити" від люстрації. Державний переворот - це прокурорське свавілля, який знищує нашу країну зсередини, виступаючи тим самим вірним союзником російських окупантів", - заявили в батальйоні.

Прокурора Києва Сергія Юлдашева, за словами айдаровцев, чекає доля втікачів представників влади Януковича.

"А вас, пане Юлдашев, чекає та ж доля, що і представників минулої влади - квиток в Ростов-на-Дону в один кінець. Як і Віктор Пшонка, по Києву спокійно ви ходити не зможете", - заявили в "Айдаре".

Нагадаємо, вчора прес-секретар прокурора Киева Сергія Юлдашева Олена Яхно на сторінці в Facebook процитувала слова свого шефа, який заявив, що батальйон "Айдар" "непрогнозований" і "може здійснити державний переворот".

Зараз ви читаєте новину «В "Айдарі" заявили, що після звинувачень батальйону в держперевороті прокурор Києва не зможе спокійно ходити містом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі