субота, 18 вересня 2010 15:57

В Африці лев потоваришував з сурікатом (ФОТО)
5

Зінзі і Боб ніби зійшли з діснеївського мультфільму "Король лев". Левеня і сурікат познайомилися на фермі-зоопарку Марселя Тернера в ПАР і з тих пір нерозлучні.

Сурікат Боб і левеня Зінзі нерозлучні з тих пір, як Зінзі врятував 33-річний господар зоопарку і сафарі-ранчо Марсель Тернер.

"Схоже, Боб живе по філософії "акуна-матати", - сказав Тернер, - і вчить Зінзі розслаблятися".

Зінзі був всього один день від народження, коли Тернер зрозумів, що його мати відмовляється дбати про нього. На волі це означало б для малюка неминучу смерть.

Але як тільки левеня переїхало у новий будинок недалеко від Сан Сіті в ПАР, містер Тернер зрозумів, що він подобається не лише йому. Рухливий дворічний сурікат постійно навідувався до нового друга. Боб все частіше прибігав до великого друга і навіть спав з ним.

"Боб любить, коли поруч щось велике і пухнасте, - говорить Тернер. - Йому подобається, коли Зінзі облизує його. Ці двоє швидко подружилися і тепер роблять все разом".

На фермі Марселя Тернера площею 1000 гектарів живе 36 видів тварин, включаючи леопардів, гепардів, гієн, змій і птахів.

Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «В Африці лев потоваришував з сурікатом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі