вівторок, 19 лютого 2008 15:23

В аеропортах Мілану скасовано більше 140 рейсів через страйки

У двох міланських аеропортах - Малпенса та Лінате - у вівторок було скасовано більше 140 рейсів через страйк працівників компанії Sea, обслуговуючої ці аеропорти, повідомили представники італійських профспілок.

Рішення про проведення страйку було ухвалене для того, щоб привернути увагу до проблеми аеропортів, де, згідно плану оздоровлення Alitalia, має бути різко скорочене кількість рейсів.

В результаті страйку, закінчення якого намічене на 14.00 за місцевим часом, в Малпенсе було скасовано 102 рейси, в Лінате - 44.

План фінансово-економічного оздоровлення національної італійської авіакомпанії Alitalia, запропонований франко-голландською Air France-klm, яка веде переговори з керівництвом Alitalia про придбання держпакету її акцій, передбачає, що міланські аеропорти перестануть бути хабамі. Air France-klm пропонують зробити єдиним хабом авіакомпанії римський аеропорт Фьюмічіно, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «В аеропортах Мілану скасовано більше 140 рейсів через страйки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі