середа, 06 листопада 2019 11:01

Узгодили терміни проведення всеукраїнського перепису населення

Узгодили терміни проведення всеукраїнського перепису населення
Це буде другий перепис населення за роки незалежності. Фото з відкритих джерел.

Уряд остаточно узгодив терміни проведення всеукраїнського перепису населення. Він відбудеться у листопаді-грудні 2020-го. Це буде другий всеукраїнський перепис за роки незалежності України.

В Офісі омбудсмана відбулася зустріч уповноваженого представника у сфері захисту персональних даних Миколи Смука з представниками Державної служби статистики України.

Сторони обговорювали питання дотримання вимог законодавства у сфері захисту персональних даних при проведенні пробного перепису населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти збирають дані про населення Донбасу

30 серпня прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що уряд вивчає питання можливості проведення всеукраїнського перепису населення до кінця 2019-го. За словами Гончарука, перепис запланували на грудень 2020-го, але новий уряд вивчає можливість провести його вже цьогоріч. 22 вересня стало відомо, що Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України проведе пробний перепис населення в Оболонському районі Києва та Бородянському районі на Київщині.

Останній перепис відбувся 2001-го.

Зараз ви читаєте новину «Узгодили терміни проведення всеукраїнського перепису населення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі