пʼятниця, 03 липня 2020 11:36

"Уявлю, що інопланетянин" - Клітіна в купальнику записала нове відео

"Уявлю, що інопланетянин" - Клітіна в купальнику записала нове відео
Олександра Клітіна зняла нове відео. Фото: strana.ua

Колишній заступник міністра інфраструктури Олександра Клітіна зняла нове відео і присвятила його росіянам.

Відео жінка опублікувала на своєму каналі у YouTube.

Клітіна, зокрема, назвала соціальним експериментом спілкування з українськими ЗМІ, а себе - "інопланетянином", який намагався налагодити з журналістами контакт.

"Цього разу я розмовлятиму російською. Я знаю, що ця історія важлива і для росіян. Знаю, що я вже там теж стала зіркою, тому хочу розповісти трохи про свою історію. Я вирішила зробити соціальний експеримент: уявлю, що я інопланетянин, і спробую контактувати з нашими українськими ЗМІ", - сказала колишня чиновниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліфтом чи через ліжко: заступницю міністра звинуватили в незаконному набутті посади

Також додала, що після цього їй вже нічого втрачати.

"Мене звільнили з Міністерства інфраструктури, тому що я намагалася боротися з корупцією. Мене так облили брудом, що я пів року не могла знайти роботу, а коли знайшла - була змушена це приховувати", - зазначила жінка.

Про створення власної партії "Україна проти корупції" заявила колишня заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна. Вона каже, що хоче розібратися з усіма корупціонерами і політичними проститутами і закликає всіх охочих приєднатися до неї.

Зараз ви читаєте новину «"Уявлю, що інопланетянин" - Клітіна в купальнику записала нове відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі