понеділок, 09 лютого 2009 09:37

Ув"язнені вимагають видачі їм порно для зняття стресу

Ув"язнені вимагають видачі їм порно для зняття стресу
Заборона на перегляд порнографічної продукції в ізраїльських в"язницях є незаконною і науково не обґрунтований, заявляють адвокати, найняті ув"язненими. Управління ізраїльських в"язниць стверджує, що зняття подібної заборони призведе до сутичок з релігійними ув"язненими і сплеску насильства у в"язницях.

До Верховного суду, проте, звернувся один з ув"язнених в"язниці хаШарон, який не має на волі партнера. Він стверджує, що порнографія у в"язниці "Допоможе йому зняти стрес".

Адвокат Таль Енар стверджує, що заборона на порнографію у в"язницях "одночасно непропорційна та нелогічна".

Ствердження управлінь в"язниць, що порнографія призведе до сплеску насильства науково не обґрунтовано. Адвокат вважає, що розповсюдження матеріалів порнографічного характеру серед засуджених за сексуальні злочини може навпаки ослабити напруженість у стосунках між ув"язненими.

Судді Верховного Суду на чолі з Доріт Бенеш не показали ознак того, що аргументи позивача справили на них належне враження, проте остаточне рішення у справі ще не ухвалене.

За матеріалами Mignews, Rokf.ru

Зараз ви читаєте новину «Ув"язнені вимагають видачі їм порно для зняття стресу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі