четвер, 07 лютого 2008 10:12

Утримання безробітних коштує Британії $26 мільярдів на рік

Утримання безробітних коштує Британії $26 мільярдів на рік
2,64 мільйона осіб не працюють унаслідок непрацездатності
Шість мільйонів британців живуть у сім"ях, де ніхто ніколи не працював і єдине джерело доходу - державна допомога, пише The Daily Telegraph. У доповіді, підготовленій членами парламенту, наводяться дані про те, що небажання або нездатність співвітчизників працювати обходяться платникам податків в 13 мільярдів фунтів стерлінгів ($26 мільярди) на  рік.

Кожна шоста сім"я живе на допомогу, при цьому в кожному п"ятому з таких домогосподарств жоден з членів сім"ї навіть не шукає роботу. 2,64 мільйона осіб не працюють унаслідок непрацездатності, але є відомості про те, що половина з них - симулянти. Допомога для тих, що не працюють по непрацездатності вище звичайної, і по відношенню до непрацездатних не приймається заходів, щоб примусити їх шукати роботу.          

Кожна шоста сім"я живе на допомогу

Сто тисяч осіб видають за причину непрацездатності алкогольну або наркотичну залежність.

Слід зазначити, що, за даними парламентського бюджетного комітету, кількість робочих місць в британській економіці досягла рекордно високого рівня, але корінні жителі Великої Британії займають лише 20% нових робочих місць, інші дістаються приїжджим.

Прем"єр-міністр Гордон Браун назвав урядові програми для допомоги в працевлаштуванні ефективними, проте, як підрахували опозиційні парламентарії, вони обходяться Великій Британії дуже дорого, повідомляє Lenta.ru.            

Зараз ви читаєте новину «Утримання безробітних коштує Британії $26 мільярдів на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі