понеділок, 17 вересня 2007 11:24

Усю спадщину Паваротті отримає його друга дружина

Розпоряджатися багатомільйонним статком всесвітньо відомого італійського тенора Лучано Паваротті, який помер 6 вересня, буде його друга дружина Ніколетта Мантовані, повідомляє РІА "Новости" з посиланням на газету "La Repubblica".

"Призначаю генеральним спадкоємцем мою дружину Ніколетту, залишаючи їй право розпоряджатися всім моїм майном", - йдеться в останньому заповіті співака, зачитаному нотаріусом міста Пезаро.

"Залишаю моїм чотирьом дочкам: Лоренці, Крістіні, Джуліані та Аліче те, що їм належить", - зазначено в документі.

За даними італійських ЗМІ, спадщина Паваротті оцінюється в 200 мільйонів євро.

Таким чином, оголошення останнього заповіту спростовує домисли італійських і зарубіжних ЗМІ, які після смерті "короля бельканто" повідомляли про різке погіршення його відносин з дружиною останнім часом.

Раніше, щоб припинити домисли ЗМІ про чвари серед родичів Паваротті через спадщину, нотаріус Лучано Буонанно сказав телеканалові Tg 2, що 50% буде поділено між чотирма дочками співака, 25% дістануться другій дружині, а решта 25% залишалися в розпорядженні Паваротті, які він міг розподілити в останню мить.

Паваротті помер вранці 6 вересня на 72-му році життя.

Зараз ви читаєте новину «Усю спадщину Паваротті отримає його друга дружина ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі