вівторок, 03 серпня 2021 08:46

Спецтема: 30 років Незалежності

Успішну Україну побачать народжені після 2010 року - астрологиня

Успішну Україну побачать народжені після 2010 року - астрологиня
Про глобальний державний розквіт треба дбати на місцях. Розвивати своє село чи містечко. Фото: pixabay.com

24 серпня 2021-го виповнюється 30 років Незалежності України. Gazeta.ua розпитала в астрологині та нумерологині, що означає ця цифра, які радості й загрози несе Україні та українцям.

Числа в астрології асоціюються з певними планетами. Сатурн обертається навколо Сонця раз на 30 років. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Сатурн керує нашою державою, - говорить Олена. – Він зараз є у знаку Водолія, де перебував 24 серпня 1991 року, коли Україна стала незалежною. Сатурн є сильним і стабільним. Але те, що планета у сильному статусі, не означає, що все добре. Такий Сатурн не дозволяє розслаблятися і лише покладатися везіння. Треба бути готовим до всього".

За словами астрологині, Сатурн - планета людей організованих, пунктуальних, яким не важко відмовити собі у чомусь заради вищої мети.

Легко не буде, але житимемо цікаво і багато чого досягнемо

"Ця планета вимагає повної самовіддачі і працелюбності, - каже астрологиня. – В українців усе налагодиться, коли ми станемо більш вимогливими до себе та свого оточення, якщо будемо педантичними, як німці, і навчимося обмежувати себе до рівня найнеобхіднішого, як японці. Сатурн – планета літніх людей. Коли, як не на 30 році незалежності нам варто навчаться по-справжньому шанувати пращурів, вивчати і цінувати власну історію. Після 30-річчя незалежності легко не буде, але житимемо цікаво і багато чого досягнемо".

30 символізує життєлюбність і всеперемагаючий оптимізм. Про це Gazeta.ua розповіла нумерологиня Антоніна Данилишина.

"30 у нумерології розглядаються, як 3, - говорить Антоніна. – А 3 – це Марс, що символізує активність та агресивність. Затемнення, які відбулися у червні, призвели до спалаху агресії у суспільстві. Зараз як ніколи треба пильнувати кордони. Росія почне стягувати свої війська".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аравійська нафта й образа Горбачова - від чого розвалився Радянський Союз

За словами нумерологині, 30-річну Україну можна порівняти з 30-річним українцем.

"Він знаходиться на роздоріжжі, - каже Данилишина. – Має вищу освіту, вже досяг чогось у кар'єрі, але світ розвивається так швидко, що він ледь встигає реагувати на зміни. Його прагнення часто розбиваються об буденність і нові вимоги цього світу. Йому ще хочеться жити за старими принципами, але настав час боротися зі звичками, пробувати щось нове, не боятися перешкод, а використовувати їх на власну користь".

Зараз українці повинні згуртуватися і планувати свої наступні 30 років

Зараз українці повинні згуртуватися і планувати свої наступні 30 років.

"Завдання кожного українця – добре обдумати, чим він буде корисним для Батьківщини, що хорошого здатен дати їй у найближчі 10-20-30 років, - розповідає нумерологиня. – Про глобальний державний розквіт треба дбати на місцях. Розвивати своє село чи містечко. Не втікати з країни у пошуках кращої долі, а інвестувати у неї свої знання і навички, виховувати молоде покоління. Сильною, всеперемагаючою і самодостатньою Україну побачать ті, хто народився після 2010 року".

24 серпня 1991 року Верховна Рада Української РСР ухвалила Акт проголошення незалежності України. 1 грудня 1991 року його підтримав народ на Всеукраїнському референдумі. Через це дату святкування Дня незалежності змінили. 20 лютого 1992 року Верховна Рада України ухвалила постанову "Про День незалежності України", якою встановила дату 24 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Успішну Україну побачать народжені після 2010 року - астрологиня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі