вівторок, 14 серпня 2007 09:18

Ющенко вважає, що проблема з реєстрацією БЮТ у ЦВК викликана другорядними причинами

Президент України Віктор Ющенко вважає, що проблема з реєстрацією кандидатів у депутати від БЮТ у Центральній виборчій комісії викликана другорядними причинами.

Про це він заявив вчора на прес-конференції у Форосі (АРК), коментуючи на прохання журналістів ситуацію з реєстрацією списку БЮТ.

Зокрема, за словами Президента, причини, через які не відбувається реєстрація списку кандидатів від БЮТ, викликані якимись другорядними причинами, і немає жодних проблем, аби зареєструвати даний список.

Ющенко відзначив, що в Україні вже був подібний прецедент під час виборів у минулі роки.

Глава держави висловив упевненість, що ЦВК слід зареєструвати список кандидатів у депутати від БЮТ. За його словами, він звернувся з відповідним проханням до ЦВК.Крім того, Президент звернувся до тих політичних сил, які апелюють через ЦВК не реєструвати списки ряду партій. Ющенко відзначив, що ЦВК це не місце для з"ясування політичних відносин. Він також порадив партіям і блокам не витрачати свого часу на з"ясування відносин так само.

Ющенко також нагадав, що сьогодні відбудеться засідання суду, рішення якого поставить крапку в даній проблемі.

Глава держави також сказав, що політичним силам потрібно мати чіткі домовленості, "діяти толерантно" і не створювати причин, які можуть поставити під сумнів демократичність виборчої кампанії і самих виборів до парламенту країни, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко вважає, що проблема з реєстрацією БЮТ у ЦВК викликана другорядними причинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі