неділя, 01 липня 2007 11:29

Ющенко розповів, як український флот воював з терористами

Президент Віктор Ющенко сьогодні у Севастополі привітав військових моряків, ветеранів та мешканців Севастополя з 15-ю річницею Військово-Морських сил Збройних сил України.

Ющенко запевнив, що Україна, як морська держава, хоче бачити свої ВМС ефективними, сучасними і, безумовно, належно оснащеними.

"Ми повинні бути готовими швидко реагувати на всі зовнішні загрози. Це ключове завдання, яке я ставлю перед керівництвом Збройних сил", - сказав Ющенко. Він зазначив, що під наглядом військових моряків постійно перебуває безпека нашої держави, і закликав їх відповідально виконувати цей високий обов"язок.

Він зазначив, що український флот знають і шанують у всьому світі, зокрема Україна досягла високих результатів під час участі в антитерористичній операції у Середземному морі "Активні зусилля" та в навчаннях у складі з"єднання Чорноморських сил "Блексіфор" та інших військових міжнародних навчаннях і далеких походах. Глава держави закликав продовжувати підтримувати зв"язки з усіма зовнішніми партнерами України, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Ющенко розповів, як український флот воював з терористами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі