понеділок, 20 серпня 2007 19:44

Ющенко просить Януковича повернути ветеранам заощадження часів СРСР

Президент Віктор Ющенко пропонує Кабінету Міністрів розглянути повернення інвалідам Великої Вітчизняної війни та учасникам бойових дій їх трудових заощаджень часів СРСР з урахуванням індексації.

Про це йдеться у листі Президента України до прем"єр-міністра.

Постійна турбота і піклування про інвалідів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій є першочерговим обов"язком держави, зазначає у листі Ющенко.

Також у листі Президент зазначає, що готуючи відповідні рішення уряду, Кабінет міністрів має розглянути, зокрема, окреме підвищення пенсійних виплат для учасників бойових дій – солдатів і сержантів, а також компенсацію повної вартості путівок для лікування у разі їх ненадання інвалідам війни та учасникам бойових дій.

Крім того, йдеться у листі Президента, уряду необхідно забезпечити повномасштабну реалізацію пакетів соціальних пільг і послуг, визначених нормативно-правовими актами, та передбачити у проекті Держбюджету на 2008 рік кошти для фінансування таких видатків, передає прес-служба президента.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко просить Януковича повернути ветеранам заощадження часів СРСР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі