субота, 21 липня 2007 11:23

Ющенко програв суд фірмі, що зобразила його у фашистській формі

Ющенко програв суд фірмі, що зобразила його у фашистській формі
Ворошиловський районний суд Донецька відмовив Президенту України Віктору Ющенку в задоволенні позову про захист честі, гідності і ділової репутації до фірми "Плазма", на рекламних площах якої в 2003 році були розміщені плакати із зображенням тоді ще кандидата на пост глави держави у фашистській формі. Про це повідомив суддя Ворошиловського районного суду Віктор Івашура, який виніс це рішення.

Таке рішення ухвалено 8 липня.

За словами судді, - сторона позивача має намір оскаржити це рішення в Апеляційному суді Донецької області. Відповідаючи на питання, як можна ознайомитися з копією винесеного ним рішення, Івашура відповів, що "з ним ніяк не можна познайомитися - воно пішло в Апеляційний суд зі скаргою".

В грудні 2003 року, відразу після невдалої спроби "Нашої України" провести з"їзд у Донецьку, Ворошиловський райсуд зобов"язав фірму "Плазма" виплатити Ющенку 500 грн. морального збитку і вибачитися перед ним. Суд визнав, що дії рекламного агентства "Плазма" завдали шкоди честі, гідності і діловій репутації лідера блоку "Наша Україна" Ющенку, передає УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Ющенко програв суд фірмі, що зобразила його у фашистській формі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі