субота, 01 вересня 2007 12:10

Ющенко і Янукович привітали учнів з Днем знань

Президент України Віктор Ющенко привітав учнів і студентів, педагогічні колективи, батьків зі святом 1 вересня.

У вітанні йдеться: "З теплом згадую свої дитячі і юнацькі переживання, які завжди викликало у мене це прекрасне свято. Разом з вами я сповнений світлими почуттями і щирою радістю за вас, дуже рідних для мене людей, які розпочинають шлях до знань і здійснення заповітних мрій".

"Ми всі належимо до однієї великої сім`ї – великого Українського народу. Його майбутнє залежить від якісної освіти молоді, від залучення найкращого європейського і світового досвіду, від плекання рідних традицій. Втілити цю мету є обов`язком держави. Упевнений, що ви станете освіченими людьми, справжніми патріотами, які здобуватимуть нові перемоги для нашої країни", – переконаний Президент України.

Ющенко побажав, щоб новий навчальний рік приніс учням та студентам приємні враження, яскраві та нові відкриття, кожний педагогічний колектив сповна відчує результати своєї праці, а батьки – радість і гордість за дітей.

Прем`єр-міністр України Віктор Янукович сьогодні взяв участь у святі Першого дзвінка, який пройшов в Ялті в першій в Україні "Школі майбутнього".

У будівлі школи було встановлений банер з написом "Дякуємо Вам, Вікторе Федоровичу!".

Виступаючи перед школярами і вчителями, прем`єр нагадав, що рівно рік тому, 1 вересня, він уже зустрічався з ними на тій самій території.

"Я хочу вас привітати з цією знаменною подією (з відкриттям школи). Ви та школа, яка з-поміж інших п`яти шкіл у регіонах України працюватиме в цьому пілотному проекті (державній цільовій програмі "Школа майбутнього")", - сказав Янукович.

Глава Кабміну також заявив, що за останній рік зарплати у вчителів, за його словами, зросли вп`ятеро, і на 1 вересня 2007 оклад вчителя "вищого класу" становить 1500 грн.

Після вступного слова Януковича першокласники прочитали вірші, в яких подякували прем`єр-міністру України, керівництву Криму, а також мерові Ялти, за те, що в місті з`явилася "Школа майбутнього".

Потім продзвенів перший дзвоник, діти відпустили в небо сотні повітряних кульок, після чого прем`єр-міністр оглянув школу, передає прес-служба президента.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Янукович привітали учнів з Днем знань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі