середа, 01 серпня 2007 16:53

Ющенко і Ахметов домовилися про коаліцію у новій Раді - Жовтяк

Ющенко і Ахметов домовилися про коаліцію у новій Раді  - Жовтяк
Партія Регіонів і "Наша Україна-Народная самооборона" на дострокових парламентських виборах отримають по 150 голосів, ці дві сили створять коаліцію в новій Верховній Раді. Про це сьогодні на прес-конференції в Києві сказав екс-губернатор Київської області Євгеній Жовтяк, що заявив про вихід з Української народної партії, яка входить в пропрезидентський блок "Наша Україна-Народная саооборона".

 "Після виборів 30 вересня, якщо вони відбудуться, я в цьому ще не упевнений, буде створена коаліція Партії Регіонів і "Нашої України-Народної Самооборони", - сказав Жовтяк.

"Я спираюся на свої знання, досвід, політичну інтуїцію", - додав він.

Жовтяк пояснив, що якщо ПР і НУНС наберуть хоч би по 150 голосів, то зможуть створити конституційну більшість в Раді з 300 депутатів. Таким чином, ініціювати новий розпуск парламенту вже не вдасться.

Відповідна домовленість про коаліцію, за словами Жовтяка, вже була досягнута між президентом Віктором Ющенком і "регіоналом" Рінатом Ахметовим.

Жовтяк упевнений, що єдине, що може перешкодити створенню коаліції - якщо або ПР, або НУНС набере менше 150 голосів, передає Новий регіон
Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Ахметов домовилися про коаліцію у новій Раді - Жовтяк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі