четвер, 23 серпня 2007 19:35

Ющенка підтримає БЮТ про конституційний референдум - Тимошенко

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко стверджує, що Президент України Віктор Ющенко підтримає ініціативу БЮТ щодо проведення референдуму по Конституції одночасно з позачерговими виборами до Верховної Ради.

Про це Тимошенко повідомила журналістам, розповідаючи про підсумки сьогоднішньої зустрічі з Президентом України.

Тимошенко нагадала, що в Україні створено понад 800 ініціативних груп по проведенню конституційного референдуму, і відповідні документи були передані до Центральної виборчої комісії.

Вона наголосила, що представники Партії регіонів, СПУ і КПУ, а також, на жаль, представники "Нашої України" у ЦВК практично заборонили проведення референдуму по 9 питаннях.

Говорячи про сьогоднішню зустріч з Ющенко, Тимошенко підкреслила, що вона намагалась з"ясувати, чому після того, як питання проведення референдуму було узгоджено з "Нашою Україною", представники цієї політичної сили у ЦВК за нього не проголосували.

На переконання лідера БЮТ, Президент цілком і повністю поділяє її думку щодо доцільності проведення референдуму, а також щодо його строків – одночасно з виборами.

Тимошенко заявила, що Президент був певним чином дезінформований з приводу того, чи може референдум відбутись одночасно з достроковими виборами 30 вересня і по самих питаннях, які БЮТ пропонує винести на референдум.

Як повідомила Тимошенко, вона домовилась з Ющенком про проведення зустрічі її команди, яка опікується референдумом, з членами ЦВК, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенка підтримає БЮТ про конституційний референдум - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі