пʼятниця, 07 серпня 2020 13:34

Уряд оновив список зон карантину: що змінилося для регіонів

Уряд оновив список зон карантину: що змінилося для регіонів
У "червону" зону увійшли Харків, Костопільський район Рівненської та Кіцманський район Чернівецької області. Фото: pexels

В Україні оновили перелік зеленої, жовтої, помаранчевої та червоної зон карантину.

За даними інтерактивної карти щодо поділу України на карантинні зони, з червоної зоні виключили Луцьк і Тернопіль, пише РБК-Україна.

Зараз ці міста перебувають у помаранчевій і зеленій зонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко пояснив, чому європейські країни віднесли до червоної зони

У червону зону увійшли Харків, Костопільський район Рівненської області та Кіцманський район Чернівецької області.

В помаранчеву зону потрапили Івано-Франківськ, Львів, Чернівці, Рівненський район, Луцький і Любашівський райони Волинської області, Городенківський район Івано-Франківської області, Миколаївський, Перемишлянський і Пустомитівський райони Львівської області.

Жовта зона включає Прилуки та Ніжин Чернігівської області. При цьому виключили із зони Хмельницький, Вінницю і Новоград-Волинський.

Переведення тієї чи іншої адміністративно-територіальної одиниці в певну зону визначається на підставі чітких показників, невиконання вимог карантину тягне за собою відповідальність. Контроль виконання дотримання норм карантину здійснюють Держпродспоживслужба, Національна поліція, Національна гвардія, Держприкордонслужба в межах своїх повноважень.

Зараз ви читаєте новину «Уряд оновив список зон карантину: що змінилося для регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі