середа, 30 січня 2008 11:26

Уряд КНР надає допомогу районам, що постраждали від снігопадів

Уряд КНР почав надання екстреної допомоги провінціям Китаю, що постраждали від сильних снігопадів, повідомляє кореспондент РИА Новости.

Мінохоронздоров"я КНР у середу оголосило, що направляє в райони східного, центрального і південного Китаю 14 тисяч медичних працівників для надання меддопомоги постраждалим від снігопадів і лютих морозів людям і запобігання спалахам інфекційних захворювань.

Найсильніші за останні 50 років снігопади, що почались у першій декаді січня, справили негативний вплив на життя десятків мільйонів людей у 14 китайських провінціях, муніципальних округах і автономних районах, паралізували транспортне сполучення і завдали цим районам багатомільярдного економічного збитку.

У вівторок Міністерство цивільної адміністрації КНР оголосило про виділення додаткових 13,5 мільйона доларів США як фінансової допомоги постраждалим регіонам. Загальний обсяг фінансової допомоги, виділеної китайськими міністерством цивільної адміністрації і міністерством фінансів, за останній тиждень перевищив 18 мільйонів доларів США. Головне управління тилу китайських збройних сил виділило для постраждалих регіонів майже 500 тисяч наметів, а також понад 200 тисяч ватяних пальт і в середу приступило до їх доставки в зони, охоплені стихією, в армійських пересувних ангарах, повідомляє РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Уряд КНР надає допомогу районам, що постраждали від снігопадів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі