неділя, 06 квітня 2008 14:13

Уряд готується до проведення перепису населення в 2011 році

Уряд України доручив Державному комітету статистики в II кварталі поточного року розробити проект нормативно-правового акту Кабінету міністрів про підготовку і проведення Всеукраїнського перепису населення 2011 року.

Це визначено Планом заходів, направлених на реалізацію пріоритетів діяльності центральних органів виконавчої влади в 2008 році, затвердженим розпорядженням Кабміну від 2 квітня цього року.

Держкомстату доручається в III кварталі поточного року розробити проект нормативно-правового акту Кабінету міністрів про підготовку і проведення пробного перепису населення.

Держкомстат також повинен в другому півріччі 2008 року здійснити нормативно-методологічне і організаційне забезпечення підготовки і проведення Всеукраїнського сільськогосподарського перепису.

За даними всеукраїнського перепису населення, який проводився 5-14 грудня 2001 року, в країні проживало 48 млн. 416 тис. чоловік.

До 2001 року останній раз загальний перепис в Україні проводився в рамках всесоюзної (у СРСР) в 1989 році. За її даними, в Україні проживало 51,45 млн. Чоловік, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Уряд готується до проведення перепису населення в 2011 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі