пʼятниця, 27 листопада 2009 16:29

Юрія Антонова на "швидкій" доставили до кардіології

Юрія Антонова на "швидкій" доставили до кардіології

64-річний співак Юрій Антонов екстрено госпіталізований в кардіологічне відділення Центральної клінічної лікарні в Москві. Сьогодні вранці знаменитого артиста доставили туди лікарі швидкої допомоги. Медики діагностували ішемічну хворобу серця. Антонова з сильною задишкою і болями в грудях помістили в палату класу люкс.

Фахівці заявили, що всі ці ознаки є наслідком перенесеного раніше інфаркту.

Напередодні, в четвер вранці, артист через хворобу відмінив гастрольний тур по Америці та Канаді.

"Завтра Юрій Михайлович повинен був вилітати до Нью-Йорку з Москви, - повідомив запрошений організатор одного з американських концертів Антонова. - Планувалося, що 28 і 29 листопада він виступить в знаменитому нью-йоркському залі Millenium, четвертого грудня нас чекали в Торонто, п"ятого - готувався концерт в Чикаго. Всі ці виступи зараз скасовані через стан здоров"я Юрія Михайловича".

Як з"ясувалося, в четвер вранці Антонов подзвонив своєму помічникові і попросив здати квитки до Нью-Йорку. За словами 64-річного співака, лікарі виявили у нього серйозне захворювання серця і найближчим часом він повинен лягати на лікування в клініку. Тому ні про які виступи, так само як і багатогодинний переліт на інший континент, йтися не може. Відомо, що концерт Юрія Антонова в Тамбові 23 листопада був скасований з цієї ж причини.

Сам співак відмовляється від коментарів.

"Даруйте, зараз я не можу розмовляти", - відповідає на дзвінки Юрій Михайлович.

Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Юрія Антонова на "швидкій" доставили до кардіології». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі