четвер, 24 липня 2008 12:05

Юрій Шевчук у Севастополі зустрівся з сином - морським піхотинцем (ФОТО)

Група "ДДТ" завершує тур по Україні, присвячений 1020-літтю Хрещення Київської Русі. Концерт в Севастополі був особливо дорогий її лідерові Юрієві Шевчуку - у місті рок-музикант зустрівся з сином Петром, який служить зараз в армії, в морській піхоті.

"Йому залишилося близько 70 днів до наказу. Я проводив його в бойовий похід з Балтійська і думав, що ми не побачимося ще довго. Але його корабель зайшов до Севастополя в день, коли ми сюди приїхали. Петі дали звільнення, ми встигли і наговоритися "за жизнь", і сходити на море.

На концерт прийшли його товариші по службі - матроси і командири гвардійського корабля "Перекоп". Взагалі-то на площі Нахімова, здається, зібралося все місто. Мені рідко подобаються наші виступи, але на цей раз дух літав над Севастополем. Єднання людей було завдяки музиці і слову", - розповів Шевчук в інтерв`ю "Комсомольской правде в Украине".

Музикант відзначив, що син змінився в армії: "Став зібраніший, менше раздолбайства, мужицькі якості з`явилися в нім. У людях навчився розбиратися. Планує після армії з корабля на бал відразу - повернутися до навчання".

Зараз ви читаєте новину «Юрій Шевчук у Севастополі зустрівся з сином - морським піхотинцем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі