понеділок, 09 квітня 2007 10:30

Юрій Лужков хоче стати мером Москви учетверте

Мер Москви Юрій Лужков розраховує залишитися на своєму посту ще на чотири роки. За інформацією газети "Відомості", вже на цьому тижні градоначальник, термін повноважень якого закінчується в грудні 2007 року, має намір поставити перед Володимиром Путіном питання про довіру.

Як відзначають джерела газети, Лужків має хороші шанси бути переобраним, оскільки реальної альтернативи йому поки немає. У разі позитивного результату про переобрання оголосять офіційно наступного дня після зустрічі з Путіном.

За словами співбесідника "Відомостей", московський мер збирався поставити питання про довіру ще на початку року, але в мерії чекали кращого інформаційного поля, якому заважали конфлікт і судові справи дружини Лужкова Олени Батуріної з братом Віктором і з журналом Forbes.

70-річний Юрій Лужков очолює столицю більше 15 років. Він був призначений мером Москви указом Бориса Єльцина в 1992 році, а потім тричі обирався на цей пост у 1996, 1999 і 2003 роках, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Юрій Лужков хоче стати мером Москви учетверте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі