четвер, 27 березня 2008 19:33

Юрій Дмитрулін гратиме за команду села Плиски

— Днями Юрій Дмитрулін підписав півторарічний контракт із футбольним клубом "Єдність" села Плиски Борзнянського району, — повідомив начальник відділу молоді та спорту Борзнянської райдержадміністрації Сергій Іващенко, 46 років.

Юрій Дмитрулін, 33 роки, з 1994-го виступав в основі київського "Динамо". Діяв у центрі, зліва, справа оборони та в напівобороні. За це преса й уболівальники охрестили його "універсальним солдатом". У складі "Динамо" Юрій дев"ять разів ставав чемпіоном країни, п"ять разів виборював національний Кубок, виходив у півфінал Ліги чемпіонів, грав у національній збірній. В останні роки футболіст більше виступав у другому і третьому складах команди, в дублях. 2005-го грав за сімферопольську "Таврію", 2006-го — за ярославський "Шинник". За "Єдність" Дмитрулін зіграє 3 квітня в Тернополі проти місцевої команди другої ліги.

Із 20 січня плисківську команду тренують Вадим Дьордь, колишній наставник юнацької збірної України та Андрій Ковтун, колишній воротар київського "Динамо".

Торік "Єдність" посіла третє місце у другій лізі. Почесним президентом команди є заступник голови київської міськдержадміністрації, уродженець Плисок Михайло Голиця.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Дмитрулін гратиме за команду села Плиски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі