вівторок, 04 вересня 2007 19:51

Ураган "Фелікс" послабшав до третьої категорії

Національний центр прогнозування ураганів США увечері 4 вересня знизив категорію тропічного урагану "Фелікс" з п"ятої - найнебезпечнішої - до третьої, пише німецька Die Welt. До цього часу ураган вже досяг атлантичного уузбережжя Нікарагуа.

У момент виходу урагану на суходол швидкість вітру склала 71 метр в секунду (256 кілометрів на годину), проте потім його сила небагато ослабшала. У середині дня епіцентр урагану знаходився недалеко від нікарагуанського міста Пуерто Кабезас (Puerto Cabezas) з населенням в 35 тисяч жителів. За словами представника муніципалітету, вітер настільки сильний, що співробітники міських служб не можуть вийти на вулицю, щоб надати допомогу жителям, що потрапили у біду. "Зірвані залізні крівлі будинків літають в повітрі мов листя", - додав він. Інформації про жертви поки не поступало. Тим часом відомо, що в морі без вісті пропав човен. Точне число людей, що знаходилися на ньому, невідоме, передає Лента.Ру.
Зараз ви читаєте новину «Ураган "Фелікс" послабшав до третьої категорії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі