четвер, 26 липня 2007 14:27

Юнацькі фото Сергія Звєрєва, які він хотів знищити (ФОТО)
6

Сергій Звєрєв до тремтіння в колінах боїться, щоб не пішли в народ фотознімки, на яких зображено справжнє обличчя 44-річного стиліста. Те, яке було у нього до того, як він став публічною людиною.

Ці знімки Сергій збирав по всьому Усть-Каменогорську, де пройшло його дитинство і де почав перетворюватися на зірку. Більшість фотографій він знищив, але деякі залишилися у фотоальбомах його друзів.

Дитинство у Сергія Звєрєва було нерадісним. "Батько у Сергія загинув, коли йому було 4 роки, розбився на мотоциклі, і тоді вони переїхали до Казахстану, до Усть-Каменогорська, - розповідають його однокласники. "У Казахстані ж Звєрєв втратив рідного брата Олександра, який був старший за нього на 2 роки. У 29 років він помер від астми. З племінником він підтримував відносини. А ось дочка брата його розчарувала - вкрала 10 тисяч доларів і сховалася в Казахстані."

У всіх глобальних змінах зовнішності стиліста винна невдала ринопластика. Ніс йому зробили кривим. Відповідно, потім довелося "підганяти" під нього губи і щоки.

Звєрєв не сумує ні із цього приводу, ні по якому-небудь іншому. По-перше, він багато працює, по-друге, співає.

А, по-третє, випускає сувеніри імені себе - не так давно він запустив у продаж ляльку "типу Барбі" під назвою "Стиліст Сергій Зверев", повідомляє "Життя".

Зараз ви читаєте новину «Юнацькі фото Сергія Звєрєва, які він хотів знищити (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі