субота, 28 червня 2008 15:49

Ума Турман втретє виходить заміж

Зірка Голливуда Ума Турман оголосила сьогодні на сторінках лондонської газети "Таймс" про свої заручини з проживаючим у британській столиці 44-ріним франко-швейцарським фінансистом Арпадом Бюссоном, який є засновником хедж-фонда EIM і головою благодійного фонду ARK. Точна дата їхнього майбутнього весілля не називається.

Таким чином, 38-літня американська кінодіва вийде заміж утретє. Раніше її чоловіками були актори Гарі Олдмен та Ітан Хоук. Від останнього в Уми Турман залишилося двоє дітей.

До 2005 року Арпад Бюссон також був у "зоряному" шлюбі з австралійською супермоделлю і акторкою Ель Макферсон, яка народила йому двох синів.

Бюссон - відомий "світський лев". Серед його друзів значаться, наприклад, Мадонна та її чоловік Гай Річі, всесвітньо відомий британський актор Хью Грант та інші знаменитості. З Турман же він познайомився на приватному обіді в Мілані, влаштованому Тоні Блером та будинком моди "Версаче".

Новоспечений наречений голлівудської зірки проживає в лондонському районі Челсі в будинку вартістю 10 млн фунтів стерлінгів. У нього також є вілла на Багамських островах. Турман же поки живе в Нью-Йорку, але часто відвідує Бюссона у британській столиці, повідомляє Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «Ума Турман втретє виходить заміж ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі