пʼятниця, 11 квітня 2008 15:36

Улюбленець Буша подарував офіціантці $11 (ФОТО)

Сенатор від республіканської партії Джон Маккейн відвідав Нью-Йорк. На Манхеттені він зайшов до піцерії "Верацано", що знаходиться на перетині 4-ої Авеню і 91-ої Стріт. Там він купив три скибочки піци Паппероні по $3 кожна. За все Маккейн заплатив $20. Але коли продавець протягнув йому здачу, сенатор відмовився, чим викликав захоплення всіх оточуючих.

Нагадаємо, сенатор-республіканець Джон Маккейн - один з найбільш вірогідних претендентів на Білий Дім. Його кандидатуру підтримує і діючий президент США Джордж Буш. Маккейн є єдиним кандидатом від Республіканської партії. Хто буде його основним суперником на президентських виборах від демократів, стане відомо в серпні 2008 року на з"їзді Демократичної партії в Денвері.

Боротьба за право виступати на президентських виборах від демократів йде між Бараком Обамою та Хіларі Клінтон. Для перемоги одному з кандидатів необхідно набрати 2025 голосів - половину від числа делегатів.

Обидва претенденти на президентський пост від Демократичної партії США - Хіларі Клінтон і Барак Обама останнім часом дещо поступаються суперникові-республіканцеві Джону Маккейну. У протистоянні між ними поки з 10%-вим відривом лідирує Обама. Про це свідчать останні результати опитування громадської думки, проведеного Gallup.

Сенатора від Ілінойса підтримують 52% опитаних, тоді як дружину екс-президента США - 42%. Проте, обидва кандидати від демократів поступаються 3-4% республіканцеві Джону Маккейну. Обама програє йому 3% (44% проти 47%), Клінтон - 4% (44% проти 48%).

Вибори президента США заплановані на 4 листопада 2008 року.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Улюбленець Буша подарував офіціантці $11 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі