вівторок, 04 листопада 2008 09:21

Юлію Тимошенко набивають тютюном і підпалюють за 500 грн (ФОТО)

У Донецьку на бульварі Пушкіна на одному з прилавків продають примітну дрібницю - курильну трубку у вигляді прем"єр-міністра Юлії Тимошенко.

"Це шарж", - попередив продавець Володимир. "Два роки тому я зробив трубки з Юлією Тимошенко і Віктором Ющенком, але Президент "пішов" буквально за два тижні, а ось Юлька лежить до цих пір", - сказав з посмішкою Владимир. Ціна за тютюнову Юлю - 500 гривень.

У пенсіонера продається ще трубка в образі бісика. З ріжками, борідкою, продавець називає цю модель Мефістофель. "Були у мене три біси, і ось залишилося тільки два. Юля і Мефістофель. Останній у мене - головний". Правда, коштує він стільки ж, пише "Сегодня".

Любов до художнього різьблення пенсіонерові Володимиру прищепив ще його батько. Це стало хобі на все життя. І вийшовши на пенсію після 30 років на державній службі, Владимир тепер весь вільний час присвячує улюбленому заняттю.

Зараз ви читаєте новину «Юлію Тимошенко набивають тютюном і підпалюють за 500 грн (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі