четвер, 24 лютого 2022 12:49

Укрзалізниця призначила додатковий рейс зі столиці

Укрзалізниця призначає додатковий рейс з Києва до Вінниці о 14:25.

Квитки у продажу з 12:30, повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

"З міркувань безпеки сьогодні не зможуть бути відправлені з кінцевих станцій поїзди № 113/114/141/142 з Бахмута до Львова та №732 Запоріжжя-Київ", - йдеться у повідомленні.

Швидкісний експрес № 722 Харків-Київ вирушить з Харкова за диспетчерським розкладом, але можливі запізнення. Перевізник просить слідкувати за офіційними оголошеннями на вокзалах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людей з міст біля лінії розмежування евакуюють залізницею

Водночас з Донецької та Луганської областей евакуювали понад 3100 українців. Компанія готує ще вагони. З метою безпеки припинили рух на дільниці Волноваха - Південнодонбаська, персонал евакуювали.

 
Поїзди у Харків тимчасово зупинили.

Контакт-центр Укрзалізниці працює в штатному режимі: 0800-50-31-11.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Графік руху низки потягів змінили

24 лютого о 5:00 збройні сили Російської Федерації розпочали інтенсивні обстріли україських підрозділів на сході, завдали ракетно-бомбові удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об'єктах ЗСУ.

Водночас агресор розпочав артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону та на межі з окупованого Криму.

Зараз ви читаєте новину «Укрзалізниця призначила додатковий рейс зі столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі