пʼятниця, 04 квітня 2014 17:59

"Укрпошта" відрізала Крим від листів та посилок

"Укрпошта" відрізала Крим від листів та посилок

Українське державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" призупинило прийом і доставку пошти у напрямку Криму та Севастополя до врегулювання ситуації.

Про це пише Дзеркало тижня  посилаючись на прес-службу підприємства.

"Повідомляємо, що у зв'язку з силовим захопленням АР Крим та м.Севастополя та блокуванням всіх відділень поштового зв'язку УДППЗ "Укрпошта" на території півострова, національний оператор змушений тимчасово припинити прийом і доставку пошти в напрямку АР Крим р. і Севастополя до врегулювання ситуації", - йдеться в повідомленні.

"На сьогоднішній день в Криму і Севастополі налічується близько 1,163 тисячі відділень поштового зв'язку "Укрпошти", однак, у зв'язку з силовим захопленням АРК і Севастополя та блокуванням всіх відділень на території півострова, національний оператор був змушений призупинити приймання та доставку пошти у напрямку Криму та Севастополя до врегулювання ситуації", - йдеться в повідомленні оператора.

Щодо кадрової політики "Укрпошти" на підприємстві зазначили, що вона здійснюється Кримської і Севастопольської дирекціями Укрпошти самостійно, для цього у них є всі необхідні повноваження.

Раніше "Укрпошта" повідомила, що при пересиланні поштових відправлень адресатам у Крим і Севастополь не застосовуються міжнародні тарифи, встановлені для поштових відправлень, що надсилаються в Російську Федерацію.

Зараз ви читаєте новину «"Укрпошта" відрізала Крим від листів та посилок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі