четвер, 06 вересня 2007 11:21

Українському пілотові, який випив перед рейсом, загрожує 2 роки в"язниці

Шведська поліція порушила кримінальну справу проти пілота авіакомпанії Міжнародні авіалінії України Миколи Лебедєва, в організмі якого було виявлено перевищення допустимого рівня алкоголю. Підозрюваному загрожує до двох років позбавлення волі, повідомляє КоммерсантЪ-Украина.  Вчора МАУ розмістила на своєму сайті повідомлення про початок службового розслідування інциденту, який відбувся у вівторок в стокгольмському аеропорту Арланда.

Під час передпольотного контролю представники аеропорту виявили перевищення припустимого за шведськими нормами рівня алкоголю у командира екіпажа повітряного судна.

Чартерний рейс PS 7771 мав доставити на острів Тенеріфе 157 продавців-консультантів компанії Oriflame, і Boeing 737 сів у шведському аеропорту на дозаправку.

Капітан повітряного судна, якого "поліція зупинила буквально за секунду до вильоту", зараз підозрюється в порушенні повітряного законодавства Швеції, що передбачає до двох років тюремного ув"язнення.

8 січня норвезька поліція також затримала сімох українців – членів екіпажа транспортного літака АН-22 "за підозрою в порушенні окремими членами екіпажа правил забезпечення польоту" – вживанні спиртного перед вильотом.

За матеріалами КоммерсантЪ-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Українському пілотові, який випив перед рейсом, загрожує 2 роки в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі