субота, 22 березня 2008 14:57

Українським рокерам вручили вилки електроприладів (ФОТО)
6

На врученні першої музичної премії "Джем-фм" "НеПопса", церемонія якої відбулася вчора в столичному "Докер-Пабі", Каша Сальцова отримала нагороду як "Краща солістка".

Премія "НеПопса" установлена радіостанцією "Джем ФМ" і є першою українською музичною премією в області рок-музики. Переможці вибираються шляхом відкритого голосування серед слухачів радіостанції.

У голосуванні взяли участь більше тисячі анкет. Окрім Каші Сальцової, лауреатами нагороди стали Олег Собчук з групи "СКАЙ" в номінації "Кращий соліст", а крім того і "Кращий альбом", група "Esthetic Education" в номінації "Краща концертна програма" за кіноконцерту "Антена", група "Тік" ("Кращий дебют"), група Quarpa ("Краща пісня"), група 3 ДЕО Грін Грей (номінація "Кращий кліп"), Павло Гудімов (номінація "Кращий спецпроект")

Дизайн нагороди розробив Павло Гудімов, це бронзова статуетка заввишки двадцять п"ять сантиметрів з написом "Не Попса" виконана у вигляді вилки електроприладу, повідомляє ST@RS.

Зараз ви читаєте новину «Українським рокерам вручили вилки електроприладів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі