четвер, 17 серпня 2017 17:03

Український завод ремонтуватиме літаки Boeing

Український завод ремонтуватиме літаки Boeing
Літаки Boeing та Airbus ремонтуватимуть в Україні / фото: Samolety.org

Українське державне підприємство "Завод 410 цивільної авіації" у найближчі 2 роки планує ремонтувати та проводити технічне обслуговування агрегатів літаків виробництва Boeing і Airbus.

Нині підприємство веде переговори про співпрацю з компанією Airbus щодо технічного обслуговування та ремонту літаків компанії, пише сайт Укроборонпрому.

У рамках співпраці з компанією Boeing силами підприємства та із залученням інвесторів планують провести техобслуговування та фарбування літаків Boeing-737. Почати роботи планують із п'яти літаків на рік, а до 2024-го цей обсяг поступово збільшиться до 40.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український Ан-2-100 вдруге за рік вразив світовим рекордом

Також незабаром підпишуть угоду з американською компанією Robinson Helicopter Company. Стануть сертифікованим сервісним центром з обслуговування вертольотів.

"Завод 410 ЦА" є лідером авіаційного кластеру "Укроборонпрому". Ремонтує літаки "Антонова". Підприємство розташоване по сусідству з аеропортом "Київ" (Жуляни), що дає можливість без зайвих транспортних витрат обслуговувати цивільні літаки.

Державне підприємство "Антонов" має намір повернутися на конкурентний ринок регіональних пасажирських літаків. Передбачається випуск не менше 70 літаків протягом найближчих 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Український завод ремонтуватиме літаки Boeing». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі