пʼятниця, 14 вересня 2007 13:03

Український суд засудив громадянина Росії до довічного терміну

Український суд засудив громадянина Росії до довічного терміну
На Україні апеляційний суд Волинської області виніс вирок відносно росіянина. 45-річного громадянина Росії засудили до довічного позбавлення волі та конфіскації всього майна. Підсудний звинувачувався в убивстві чотирьох людей, здійсненому в 2005 році.

Як повідомив під час оголошення вироку глава Апеляційного суду області Петро Філюк, слідство встановило, що підсудний Мисковець зайняв декілька тисяч доларів у свого родича, громадянина України на прізвище Довжик. Оскільки віддати борг він не міг, Мисковець вирішив убити кредитора.

У грудні 2005 року Мисковець застрелив і закопав усіх членів сім"ї Довжиків – двох синів, батька й матір. Рештки вбитих були виявлені лише за півроку. Тіла вбивця закопав у різних місцях Киверцівського, Любешівського і Камінь-Каширського районів Волинської області. Також слідчі знайшли знаряддя вбивства – пістолети ТТ і Вальтер, які вбивця контрабандою вивіз із Росії. У липні 2006 року співробітники міліції і прокуратури затримали громадянина Росії за підозрою в цьому тяжкому злочині, передає "MIGnews".
 

Зараз ви читаєте новину «Український суд засудив громадянина Росії до довічного терміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі