понеділок, 04 вересня 2017 11:06

Український пілот вдруге переміг на міжнародному авіашоу - фото
15

Український пілот Олександр Оксанченко переміг на міжнародному авіаційному показі CIAF – Czech International Air Fest-2017.

Оксанченко є заступником командира з льотної підготовки 831-ї бригади тактичної авіації, йдеться у повідомленні в Facebook командування Повітряних сил ЗСУ.

Український Су-27 в небі над Чехією
Фото: Генеральний штаб ЗСУ
Український Су-27 в небі над Чехією
Український Су-27 в небі над Чехією
Український Су-27 в небі над Чехією
Український Су-27 в небі над Чехією

Полковника нагородили "За бездоганний найкращий динамічний показ".

Один з престижних авіапоказів Czech International Air Fest-2017 відбувся цими вихідними в чеському місті Градець-Кралове. Українську делегацію очолював заступник командувача з авіації − начальник авіації Повітряних сил Збройних сил України генерал-майор Андрій Ярецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український Су-27 справив фурор на міжнародному авіашоу

Великий ажіотаж чинився також навколо нашого військово-транспортного літака Іл-76. Він виявився найбільшим посеред 70-ти учасників авіапоказу з 10-ти країн світу.

2016 року полковник Оксанченко був визнаний найкращим за виконання фігур вищого пілотажу на винищувачі Су-27 на міжнародному авіашоу CIAF-2016 у Чехії. Також здобув найвищі нагороди за виступи на авіашоу у Данії, Румунії та Словаччині. Став переможцем у номінації "відкриття року" XVII загальноміського відкритого рейтингу популярності "Людина року-2016".

Зараз ви читаєте новину «Український пілот вдруге переміг на міжнародному авіашоу - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі