пʼятниця, 15 червня 2007 14:36

Український міністр освіти став російським академіком

13-14 червня міністр освіти і науки України Станіслав Ніколаєнко знаходився з візитом в Москві, беручи участь в роботі Підкомітету з питань гуманітарної співпраці україно-російської міждержавної комісії в рамках роботи комісії "Ющенко-Путін".

У засіданні підкомітету брали участь представники одинадцяти міністерств і відомств з обох боків, зокрема міністр освіти і науки Російської Федерації Фурсенко. Його український колега Станіслав Ніколаєнко зустрівся 14 червня з Президентом Російської академії освіти (РАО) Никандровим, в ході якої останній вручив міністрові освіти і науки України свідоцтво дійсного члена РАО.

В результаті переговорів досягнута домовленість про обмін молодими ученими і ведення сумісних наукових проектів, зокрема, вже у вересні цього року лідери студентського самоврядування України і Росії проведуть зустріч в Харкові, передає Almamater.

Зараз ви читаєте новину «Український міністр освіти став російським академіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі