понеділок, 12 березня 2018 16:55

Український десантник показав відео сутички з кремлівським пропагандистом

Український десантник показав відео сутички з кремлівським пропагандистом
Валерій Ананьєв закликав українців, які виїжджають за кордон і зустрічають там російських пропагандистів, брати з нього приклад / фото: СТН

Відомий український десантник-блогер Валерій Ананьєв оприлюднив відео сутички з кремлівським пропагандистом Артемом Шейніним в італійській Вероні.

Відповідне відео виклав на своєму YouTube-каналі.

Як відомо, доброволець плюнув ведучому в обличчя, натомість той витерся і почав розповідати про те, як сам воював в Афгані.

"Я йшов по Вероні, гуляв, і дивлюся - морда знайома. Дуже неприємна. Ця морда разом зі своєю дружиною зайшла в аптеку і встала в чергу. Я зайшов в аптеку і встав ззаду них. Вони розмовляли один з одним. Я дуже не хотів почути російську мову, зрозумів, що це вони, і я зрозумів, що втекти не можу", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воїн АТО підкорить світ пішки

Артем Шейнін - ведучий ток-шоу "Время покажет" на Первом канале.

Український десантник розповів невідомі факти з біографії керівника самопроголошеної ДНР Олександра Захарченка. Відеоролик Валерій Ананьєв опублікував на каналі в YouTube.

Зараз ви читаєте новину «Український десантник показав відео сутички з кремлівським пропагандистом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі