вівторок, 22 червня 2021 09:14

Український блогер для зйомок відео подарував дівчинці iPhone і одразу забрав його

Український блогер для зйомок відео подарував дівчинці iPhone і одразу забрав його
ТікТокер забрав подарований Айфон. Фото: Хабр

Український "тіктокер" з мільйоном підписників подарував на камеру випадковій дитині новий iPhone, а коли запис припинилася, спробував відібрати подарунок і запропонував "компенсацію" в розмірі 2000 гривень.

На відео, знятому мамою "ощасливленій" дівчинки, видно, як блогер вмовляє розгублену і явно засмучену дитину повернути йому подарований за хвилину до цього смартфон, переконуючи, що це насправді "був розіграш", а тепер йому повинні повернути "реквізит", а він за це дасть 2000 гривень, повідомляє KievMap.

Йдеться про харківського "тіктокера" Олександра Волошина, у якого нібито понад мільйон підписників.

Потім він намагається переконати дівчинку і її маму, що айфон не справжній, і при цьому починає виривати смартфон з рук дитини.

"Моя дочка постійно його дивиться в TikTok, розповідає історії всім друзям, і тут він підійшов до нас на вулиці. Ви уявляєте, наскільки вона була рада бачити наживо свого кумира? Він подарував подарунок - айфон! Просто уявіть шок і розчарування моєї дитини! У людини просто немає совісті і нічого святого ", - обурюється жінка.

Зараз TikTok нечесного блогера заблокований, але з якої саме причини, незрозуміло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка народила в прямому ефірі

В Оболонському районі Києва невідомий з камерою заліз на сигнальну вишку недобудови. Мабуть, для зйомок ролика.

Зараз ви читаєте новину «Український блогер для зйомок відео подарував дівчинці iPhone і одразу забрав його». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі