вівторок, 24 листопада 2009 16:03

Українських дівчат продавали в Росію за $300

Українських дівчат продавали в Росію за $300

У Запорізькій області до суду направлена кримінальна справа відносно учасників організованої злочинної групи, які переправляли дівчат в Російську Федерацію для сексуальної експлуатації.

Як повідомили в прес-службі ГУБОЗ МВС України, в кінці жовтня працівники Управління з боротьби з організованою злочинністю ГУМВДС України в Запорізькій області присікли діяльність учасників цієї злочинної групи, до складу якої входили три жінки і двоє чоловіків.

Злочинну діяльність вони почали в 2006 році. Жінки - учасниці ОЗГ - шукали самотніх дівчат під приводом працевлаштування в Москві. Поїздом їх переправляли в російську столицю. За кожну дівчину зловмисники отримували від 300 до 500 доларів США.

Для припинення злочинної діяльності учасників ОЗГ працівники УБОЗ виїхали в РФ, де за допомогою російських колег були встановлені місця примусового утримання дівчат. Правоохоронним органам вдалося звільнити двох мешканок Запоріжжя і за сприяння Міжнародної організації міграції повернути їх в Україну.

Доведена причетність членів ОЗГ до скоювання злочинів відносно п"яти дівчат у віці від 21 до 27 років.

Була порушена кримінальна справа.

За матеріалом Газета по-киевски

Зараз ви читаєте новину «Українських дівчат продавали в Росію за $300». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі