понеділок, 04 серпня 2008 10:20

Українські зірки естради зняли кліп на пісню "Повінь"

Українські зірки естради зняли кліп на пісню "Повінь", який закликатиме людей допомогти потерпілим від стихії на заході України.

Ініціатором ідеї став лідер групи Скрябін Андрій Кузьменко, який написав слова й музику до пісні. За словами артиста, у кліпі моторошні кадри хроніки наслідків повені чергуються з інформацією про те, як можна допомогти потерпілим.

"Створити цей кліп мене надихнув досвід Польщі. Дванадцять років тому в цій країні постраждало через стихію багато людей. І тоді польські артисти зібрали величезні кошти для жертв завдяки такому кліпові", - заявив Кузьма.

А от чоловік і продюсер Таїсії Повалій, яка також знялася в кліпі, Ігор Ліхута, заявив, що, на відміну від політиків, зірки на лихо мешканців Західної України зреагували оперативно.

"Мета акції – об"єднати країну в допомозі потерпілим, чого наші політики зробити вже точно не можуть", - підкреслив Ліхута.

Крім Кузьми й Повалій, у створенні кліпу взяли участь Олександр Пономарьов, Дмитро Клімашенко, Сашко Положинський, Тарас Чубай, група XS та інші. Усі вони вже перерахували кошти на благодійний рахунок.

Кліп буде транслюватися на українських каналах відсьогодні, пише Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки естради зняли кліп на пісню "Повінь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі