середа, 21 березня 2007 12:55

Українські роботодавці більш за все шукають менеджерів з продажу

Найбільш затребуваними з боку українських роботодавців в період з 14 по 20 березня були менеджери з продажу/закупівлі - 2115 пропозицій з працевлаштування (середня пропозиція щодо зарплати - $605). Про це повідомили в офісі найбільшого сервера з працевлаштування в Україні rabota.ua.

Відразу за менеджерами йдуть економісти, банківські, страхові та фінансові працівники - 1713 пропозицій ($612).

За даними rabota.ua, найбільш високооплачуваними пропозиціями з працевлаштування за минулі сім днів як і раніше були керівники проектів у сфері IT: середня пропозиція щодо зарплати - $1428 (548 пропозицій); топ менеджери/директори - $1220 (989 пропозицій).

Сервер rabota.com.ua (в даний час - rabota.ua) почав роботу в липні 2000 року. З січня по листопад 2006 року щомісячний дохід компанії збільшився на 2,5 разу, а за підсумками року перевищив 3 млн. грн.

На сайті rabota.com.ua щодня розміщують більше 4500 нових вакансій і близько 2000 резюме. Понад 15 тис. чоловік з усіх регіонів України щодня відвідують цей сайт.

Польська компанія Grupa Pracuj Ltd. восени 2006 року купила 55%-ву частку ТОВ "Робота Інтернешнл" (власник веб-сайту www.rabota.ua).

Grupa Pracuj Ltd. заснована в 2000 році і включає декілька великих польських порталів, серед яких, - найбільший веб-сайт з працевлаштування в Польщі www.pracuj.pl, відвідуваність якого перевищує 1 млн. користувачів на місяць.

Grupa Pracuj Ltd. - член міжнародної рекрутингової мережі, яка має в своєму складі ONREA (мережа, що об"єднує рекрутингові ресурси Центральної Європи), Thenetwork (найбільша в світі рекрутингова мережа, що об"єднує компанії з 56 країн і 5 млн. користувачів) та ERA (союз європейських ресурсів інтернет-рекрутингу, 4,5 млн. користувачів), передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Українські роботодавці більш за все шукають менеджерів з продажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі