понеділок, 07 травня 2007 14:57

Українські прикордонники не випустили 25 дітей-хористів у Росію

Сьогодні вранці в пункті пропуску "Ізваріно" прикордонники Луганського загону не пропустили автобус "Неоплан" з дітьми, які слідували на 1-й міжнародний фестиваль духової музики на Кубок Сталінграду. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

У Волгоград їхали 25 хористів з Білої Церкви віком 12-14 років. Під час прикордонного контролю з"ясувалося, що супроводжуючі особи не мають всіх потрібних документів на своїх неповнолітніх підопічних, зокрема замість оригіналів свідоцтв про народження у них були ксерокопії.

Творчий колектив свою помилку зрозумів і повернув до найближчого міста - Краснодон, куди їм повинні підвезти документи, яких не вистачає.

З початку нинішнього року через відсутність належних для перетину кордону документів співробітники Держприкордонслужби відмовили у виїзді за кордон понад 2,5 тисячам українських дітей, передає КИД.

Зараз ви читаєте новину «Українські прикордонники не випустили 25 дітей-хористів у Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі